AIRCO ONDERHOUD VOLVO S60 VAN 2001 TOT 2009

Vanaf

€95

UW VOLVO S60 AIRCO GOEDKOOP DEALER ONDERHOUDEN

AIRCO ONDERHOUD: CONTROLE, REINIGEN EN VULLEN

Waarom airco onderhoud bij de Volvo S60 laten uitvoeren?

Volvo Service Voordeel raadt aan dat u jaarlijks een controle op de airconditioning van uw S60 aanvraagt. Airco onderhoud is noodzakelijk want een slechte airco veroorzaakt meer schade aan uw S60. Bij een normale airconditioning onderhoudsbeurt, wordt het inlaatsysteem samen met de verdamper gereinigd. Wordt de airconditioning niet goed onderhouden, dan groeien er schimmels in het systeem en begint u vieze luchtjes te ruiken. Een smerige airconditioning werkt minder goed en kan alleen verholpen worden met meer airco onderhoud voor uw Volvo S60. De groei van schimmels kan zo erg toenemen, dat we zelfs onderdelen van de airco moeten vervangen. Zoals u verwacht, nemen de kosten dan sterk toe.

Een airco controle bij de Volvo S60

Een airco controle hoort standaard bij de Jaarbeurt die Volvo Service Voordeel exclusief aanbiedt voor alle modellen Volvo. Toch kan er meer airco onderhoud nodig zijn voor uw Volvo S60. Blaast uw airco een smerige lucht uit? Dan heeft u waarschijnlijk last van grote ophopingen schimmels of vuil in uw airconditioning. Deze boosdoeners geven meestal een vieze geur af. Twijfelt u of uw airco schoon genoeg is? Maak dan direct een afspraak voor airco controle of airco onderhoud aan uw Volvo S60.

Het beste airco onderhoud voor uw Volvo S60

Volvo Service Voordeel kiest altijd voor kwaliteit. Daarom werken we alleen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Het personeel bij deze garages wordt door Volvo erkend als experts op het gebied van de Volvo S60 en andere modellen van Volvo. Zij werken uitsluitend met originele onderdelen, dus u bent gegarandeerd van dezelfde kwaliteit waaraan u gewend bent geraakt met Volvo. Wij houden altijd contact met u wanneer er onderdelen vervangen moet worden van uw Volvo S60.