AIRCO ONDERHOUD VOLVO S70 VAN 1997 TOT 2001

Vanaf

€95

UW VOLVO S70 AIRCO GOEDKOOP DEALER ONDERHOUDEN

AIRCO ONDERHOUD: CONTROLE, REINIGEN EN VULLEN

Airco onderhoud aanvragen voor de Volvo S70

Een jaarlijkse airco controle raden wij van harte aan. Goed onderhoud aan uw airconditioning is nodig om de lucht in de Volvo S70 goed te houden. Een slecht onderhouden airco betekent schimmels en vuil. Ernstige vervuiling maakt de airco van uw Volvo S70 minder effectief en betekent dat we meer airco onderhoud moeten uitvoeren in de nabije toekomst. Bij een standaard onderhoudsbeurt aan uw airco, reinigen wij het inlaatsysteem plus de verdamper. Zijn er veel schimmels, dan moeten soms onderdelen van de airco vervangen worden door ons personeel. Voorkom dit en vraag op tijd een airco controle aan!

Wanneer u airco onderhoud moet aanvragen voor uw S70

Een airco controle hoort standaard bij de Jaarbeurt die Volvo Service Voordeel aanbiedt voor elke Volvo S70. Toch kan uw Volvo meer airco onderhoud nodig hebben. Vieze luchtjes die uit uw airco komen, verraden dat er schimmels broeien in het ventilatiesysteem. Vieze geuren uit de airconditioning wijzen in de meeste gevallen op ophopingen van vuil of schimmel. Maak bij aanwijzingen meteen een afspraak voor airco onderhoud voor uw tweede generatie Volvo S70.

Airconditioning onderhoud voor een goede prijs

Wij werken altijd samen met erkende Volvo experts. Al onze werkplaatsen zijn specialisten op het gebied van Volvo auto’s, dus ook de Volvo S70 heeft geen geheimen. Zij voeren snel en efficiënt onderhoud uit op uw airco. Moeten er airco onderdelen vervangen worden, dan kiezen onze medewerkers altijd voor originele Volvo onderdelen. U krijgt uw Volvo S70 als nieuw terug.