AIRCO ONDERHOUD VOLVO V70 VAN 1997 TOT 2001

Vanaf

€95

UW VOLVO V70 AIRCO GOEDKOOP DEALER ONDERHOUDEN

AIRCO ONDERHOUD: CONTROLE, REINIGEN EN VULLEN

Airco onderhoud aanvragen voor de eerste generatie V70

Een jaarlijkse airco controle raden wij van harte aan. Goed onderhoud aan uw airconditioning is nodig om de lucht in de Volvo V70 goed te houden. Een slecht onderhouden airco betekent schimmels en vuil. Ernstige vervuiling maakt de airco van uw Volvo V70 minder effectief en betekent dat we meer airco onderhoud moeten uitvoeren in de nabije toekomst. Bij een standaard onderhoudsbeurt aan uw airco, reinigen wij het inlaatsysteem plus de verdamper. Zijn er veel schimmels, dan moeten soms onderdelen van de airco vervangen worden door ons personeel. Voorkom dit en vraag op tijd een airco controle aan!

Wanneer uw Volvo V70 airco onderhoud nodig heeft

Een airco controle hoort standaard bij de Jaarbeurt die Volvo Service Voordeel aanbiedt voor elke Volvo V70. Toch kan uw Volvo meer airco onderhoud nodig hebben. Vieze luchtjes die uit uw airco komen, verraden dat er schimmels broeien in het ventilatiesysteem. Vieze geuren uit de airconditioning wijzen in de meeste gevallen op ophopingen van vuil of schimmel. Maak bij aanwijzingen meteen een afspraak voor airco onderhoud voor uw tweede generatie Volvo V70.

Altijd goed geprijsd

Volvo Service Voordeel werkt altijd samen met erkende Volvo experts. Al onze werkplaatsen zijn specialisten op het gebied van Volvo auto’s, dus ook de Volvo V70 heeft geen geheimen, ook niet de eerste modeljaren. Zij voeren snel en efficiënt onderhoud uit op uw airco. Moeten er airco onderdelen vervangen worden, dan kiezen onze medewerkers altijd voor originele Volvo onderdelen. Vraag nu direct een offerte aan voor uw Volvo V70, gebouwd tussen 1997 en 2001.