AIRCO ONDERHOUD VOLVO V70 (2007-2013)

Vanaf

€95

UW VOLVO V70 AIRCO GOEDKOOP DEALER ONDERHOUDEN

AIRCO ONDERHOUD: CONTROLE, REINIGEN EN VULLEN

Airco onderhoud bij de derde generatie Volvo V70 

Een jaarlijkse airco controle raden wij van harte aan. Goed onderhoud aan uw airconditioning is nodig om de lucht in de derde generatie Volvo V70 goed te houden. Een slecht onderhouden airco betekent schimmels en vuil. Ernstige vervuiling maakt de airco van uw Volvo V70 minder effectief en betekent dat we meer airco onderhoud moeten uitvoeren in de nabije toekomst. Bij een standaard onderhoudsbeurt aan uw airco, reinigen wij het inlaatsysteem plus de verdamper. Zijn er veel schimmels, dan moeten soms onderdelen van de airco vervangen worden door ons personeel. Voorkom dit en vraag op tijd een airco controle aan!

Wanneer u airco onderhoud moet aanvragen?

Een airco controle hoort standaard bij de Jaarbeurt die Volvo Service Voordeel aanbiedt voor elke Volvo V70 (2007 – 2013). Toch kan uw Volvo meer airco onderhoud nodig hebben. Vieze luchtjes die uit uw airco komen, verraden dat er schimmels broeien in het ventilatiesysteem. Vieze geuren uit de airconditioning wijzen in de meeste gevallen op ophopingen van vuil of schimmel. Maak bij aanwijzingen meteen een afspraak voor airco onderhoud voor uw derde generatie Volvo V70.

Ons airco onderhoud

Volvo Service Voordeel werkt altijd samen met erkende Volvo experts. Al onze werkplaatsen zijn specialisten op het gebied van Volvo auto’s, dus ook de Volvo V70 modellen die tussen 2007 en 2013 geproduceerd zijn. Zij voeren snel en efficiënt onderhoud uit op uw airco. Moeten er airco onderdelen vervangen worden, dan kiezen onze medewerkers altijd voor originele Volvo onderdelen. Wij kunnen onderhoud plegen op alle bouwjaren van de Volvo V70.