AIRCO ONDERHOUD VOLVO XC70 VAN 2001 TOT 2007

Vanaf

€95

UW VOLVO XC70 AIRCO GOEDKOOP DEALER ONDERHOUDEN

AIRCO ONDERHOUD: CONTROLE, REINIGEN EN VULLEN

Belangrijk: Airco onderhoud bij de Volvo XC70

Een jaarlijkse airco controle raden wij van harte aan. Goed onderhoud aan uw airconditioning is nodig om de lucht in de Volvo XC70 gezond te houden. Een slecht onderhouden airco betekent schimmels en vuil. Ernstige vervuiling maakt de airco van uw Volvo XC70 minder effectief en betekent dat we meer airco onderhoud moeten uitvoeren in de nabije toekomst. Dit geldt ook voor oudere modellen van de XC70, gebouwdf tussen 2001 en 2007. Bij een standaard onderhoudsbeurt aan uw airco, reinigen wij het inlaatsysteem plus de verdamper. Onderdelen moeten vervangen worden als ze te vervuild zijn.

Wanneer u airco onderhoud moet aanvragen voor de XC70

Een airco controle hoort standaard bij de Jaarbeurt die Volvo Service Voordeel aanbiedt voor elke Volvo XC70. Toch kan uw Volvo meer airco onderhoud nodig hebben. Vieze luchtjes die uit uw airco komen, verraden dat er schimmels broeien in het ventilatiesysteem. Vieze geuren uit de airconditioning wijzen in de meeste gevallen op ophopingen van vuil of schimmel. Maak bij aanwijzingen meteen een afspraak voor airco onderhoud voor uw Volvo XC70 (2001 – 2007)

Geen schimmels meer in uw Volvo XC70

Volvo Service Voordeel werkt altijd samen met erkende Volvo experts. Al onze werkplaatsen zijn specialisten op het gebied van Volvo auto’s, dus ook de Volvo XC70 modellen die tussen 2001 en 2007 geproduceerd zijn. Zij voeren snel en efficiënt onderhoud uit op uw airco. Moeten er airco onderdelen vervangen worden, dan kiezen onze medewerkers altijd voor originele Volvo onderdelen. Vraag nu meteen airco onderhoud aan voor de Volvo XC70, gebouwd tussen 2001 – 2007.