DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN VAN UW VOLVO C30

Vanaf

€395

GOEDKOOP DE DISTRIBUTIERIEM VAN UW VOLVO C30 VERVANGEN

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE DISTRIBUTIERIEM

Een nieuwe distributieriem voor de nieuwe Volvo C30

Zonder distributieriem komt uw Volvo C30 geen meter vooruit. De distributieriem is een gekartelde riem in de motor die beweging overbrengt tussen de krukas en de nokkenas. Deze onderdelen zijn zeer belangrijk in uw motor en zijn perfect op elkaar afgestemd mede dankzij de distributieriem. Een kapotte distributieriem kan serieuze schade toebrengen aan uw motor.

Hoe lang gaat een C30 distributieriem mee?

Allereerst raden wij distributieriem vervanging aan wanneer u een Volvo C30 occasion koopt, omdat het in veel gevallen onbekend is hoe lang de distributieriem al meegaat. Rijdt u met de eerste distributieriem, dan staat in de handleiding van uw Volvo C30 precies bij welke kilometerstanden een controle door experts wordt aangeraden.

Een distributieriem gaat gemiddeld 5 tot 10 jaar mee en moet over het algemeen vervangen worden tussen de 60.000 en 180.000 km. Dit is echter afhankelijk van het type motor wat u in uw Volvo heeft. Bij onderhoud en controles, kijkt Volvo Service Voordeel standaard de distributieriem na. U wordt door ons personeel geadviseerd of de distributieriem vervangen moet worden. Bij een kapotte distributieriem kunnen motoronderdelen van uw Volvo C30 beschadigd raken en nemen uw kosten sterk toe.

Extra onderdelen

Om de spanning van de riem goed te houden, worden zowel de distributieriem als de spanrol en meelooprol vervangen bij uw Volvo C30. Dit is belangrijk, want als één rol versleten is wordt de distributieriem meer belast en kan hij snel breken. U kunt ook uit voorzorg meteen de waterpomp van uw Volvo C30 vervangen. Een distributieriem verwijderen kost tijd en is nodig om bij de waterpomp te komen. Extra onderhoud plegen kan u in de toekomst veel geld besparen.

Onderhoud voor elke Volvo C30 mogelijk

Volvo Service Voordeel werkt alleen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Dit personeel wordt door Volvo erkend als experts op het gebied van de Volvo C30 en andere modellen. Zij weten precies hoe uw Volvo C30 in elkaar zit. Ze werken alleen met originele Volvo onderdelen. Uw Volvo C30 zijn distributieriem wordt dus door het beste personeel vervangen.Vraag hieronder meteen een offerte aan voor het model gebouwd tussen 2005 en 2009.