KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO 850 ESTATE VAN 1991-1997

Vanaf

€825

VOLVO 850 ESTATE KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

De volvo 850 estate koppeling moet vervangen worden

De koppeling van uw Volvo 850 estate zet het vermogen van de motor om en is verbonden met uw versnellingsbak. Een versleten koppeling maakt schakelen moeilijk en laat uw motor meer toeren maken zonder te versnellen. Een slechte koppeling belast uw estate dus onnodig en de schakelproblemen kunnen zelfs voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen.

wanneer heeft uw volvo 850 estate een nieuwe koppeling nodig?

Meestal adviseren wij dit persoonlijk aan u, want uw koppeling wordt automatisch gecontroleerd bij elke onderhoudsbeurt of APK die u voor uw 850 aanvraagt. Een koppeling bestaat uit meerdere onderdelen die ons gespecialiseerde personeel allemaal vervangt. Niet alle onderdelen slijten even snel maar het onderhoud is arbeidsintensief, dus vervangen wij meteen de hele koppeling van uw Volvo 850 estate. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee, maar dit kan meer of minder zijn afhankelijk van uw rijstijl.

Voor al het 850 estate onderhoud: volvo service voordeel

Volvo Service Voordeel werkt alleen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Dit personeel wordt door Volvo erkend als experts op het gebied van de Volvo 850 en andere modellen. Zij weten precies hoe uw Volvo 850 estate in elkaar zit en werken alleen met originele Volvo onderdelen.