KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO C30

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO C30 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Kenmerken van een versleten C30 koppeling

Uw Volvo C30 koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met uw versnellingsbak. Een versleten koppeling maakt schakelen moeilijk en laat uw motor meer toeren maken zonder te versnellen. Een slechte koppeling belast uw Volvo C30 dus onnodig en de schakelproblemen kunnen zelfs tot gevaarlijke verkeersituaties leiden.

Nieuwe koppeling nodig?

Een koppeling bestaat uit meerdere onderdelen die ons gespecialiseerde personeel allemaal vervangt. Niet alle onderdelen slijten even snel maar het onderhoud is arbeidsintensief, dus vervangen wij meteen de hele koppeling van uw Volvo C30. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee, maar dit kan meer of minder zijn afhankelijk van uw rijstijl. Een koppeling controle vindt automatisch plaats als u bij ons APK of een Jaarbeurt aanvraagt.

Kies de beste service voor uw Volvo C30

Volvo Service Voordeel werkt alleen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Dit personeel wordt door Volvo erkend als experts op het gebied van de Volvo C30 en alle bouwjaren. Zij weten precies hoe uw Volvo C30 in elkaar zit en werken alleen met originele Volvo onderdelen. Vraag nu direct een offerte aan voor uw C30 bouwjaar.