KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO C70 VAN 1999-2005

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO C70 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Ga over op een nieuwe koppeling voor uw Volvo C70

Het vermogen van de motor wordt geregeld doormiddel van de koppeling. U bestuurt dit met de versnellingsbak in uw eerste generatie Volvo C70. Schakelen met een versleten koppeling is moeilijker en uw motor draait ook meer toeren zonder daarbij te versnellen. U doet uw Volvo C70 dus geen plezier door te blijven rijden met een versleten koppeling. Het is bovendien gevaarlijk, want u weet nooit wanneer uw C70 per ongeluk uit de versnelling schiet en gevaarlijke verkeersituaties veroorzaakt!

Als de koppeling vervangen moet worden

Niet alle onderdelen slijten even snel bij een koppeling, maar wij vervangen standaard het hele systeem. Een koppeling vervangen bij uw Volvo C70 is geen eenvoudige ingreep en kost veel arbeidstijd. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee. Dit kan meer of minder zijn afhankelijk van hoe u met de C70 rijdt. Een koppeling controle doen wij automatisch wanneer u kiest voor een APK of een Volvo Jaarbeurt.

Volvo service voordeel staat voor u klaar

Volvo Service Voordeel staat voor Volvo expertise van de bovenste plank én met een voordelige prijs. Onze door Volvo erkende specialisten voeren het beste onderhoud uit op uw C70. U kunt hieronder een offerte aanvragen voor de Volvo C70 gebouwd tussen 1999 en 2005.