KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO S40 VAN 1997-2004

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO S40 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Waarom moet de Volvo S40 koppeling vervangen worden?

Uw Volvo S40 koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met de versnellingsbak. Schakelen wordt moeilijker bij een versleten koppeling. Het laat uw motor ook meer toeren draaien zonder te versnellen. Een slechte koppeling belast uw Volvo S40 veel meer en de schakelproblemen zorgen daarnaast voor gevaarlijke situaties op de weg.

Wanneer moet de koppeling vervangen worden bij mijn Volvo S40?

Een koppeling bestaat uit meerdere onderdelen die onze gespecialiseerde Volvo reparateurs kunnen vervangen. Niet alle onderdelen slijten even snel maar het onderhoud is arbeidsintensief, dus de hele koppeling vervangen bij uw Volvo S40 is de beste keus. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee. Dit kan meer of minder zijn afhankelijk van hoe u met de S40 rijdt. Een koppeling controle vindt automatisch plaats als u bij ons APK of een Volvo Jaarbeurt aanvraagt.

Waarom Volvo Service Voordeel kiezen om uw koppeling te vervangen?

Kiest u voor Volvo Service Voordeel, dan krijgt u altijd Volvo gespecialiseerd personeel dat uw S40 onderhoud uitvoert. Ons personeel werkt altijd met originele Volvo onderdelen dus de koppeling van uw Volvo S40 zal weer als vanouds aanvoelen. Daarnaast is Volvo Service Voordeel ook nog scherp geprijsd met zijn koppeling onderhoud.