KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO S40 VAN 2004-2009

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO S40 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Redenen om de Volvo S40 koppeling te vervangen

Het vermogen van de motor wordt geregeld doormiddel van de koppeling. U bestuurt dit met de versnellingsbak in uw Volvo S40. Schakelen met een versleten koppeling is moeilijker en uw motor draait ook meer toeren zonder daarbij te versnellen. U doet uw Volvo S40 dus geen plezier door te blijven rijden met een versleten koppeling. Het is bovendien gevaarlijk, want u weet nooit wanneer uw S40 per ongeluk uit de versnelling schiet!

Wanneer de koppeling bij de Volvo S40 vervangen moet worden

Niet alle onderdelen slijten even snel bij een koppeling, maar wij vervangen standaard het hele systeem. Een koppeling vervangen bij uw Volvo S40 is geen eenvoudige ingreep en kost veel arbeidstijd. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee. Dit kan meer of minder zijn afhankelijk van hoe u met de S40 rijdt. Een koppeling controle doen wij automatisch wanneer u kiest voor een APK of een Volvo Jaarbeurt.

Volvo Service Voordeel voor uw Volvo S40

Volvo Service Voordeel staat voor Volvo expertise van de bovenste plank én met een voordelige prijs. Onze door Volvo erkende specialisten voeren het beste onderhoud uit op uw S40. Ook werken wij uitsluitend met originele Volvo onderdelen, wanneer uw koppeling vervangen moet worden.