KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO S60 VAN 2001-2009

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO S60 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Redenen waarom de Volvo S60 koppeling vervangen moet worden

Het vermogen van de motor wordt geregeld doormiddel van de koppeling. U bestuurt dit met de versnellingsbak in uw Volvo S60. Het is veel moeilijker om te schakelen met een versleten koppeling en de motor in de S60 moet dan ook meer toeren maken om te versnellen. Laat uw Volvo S60 dus niet te lang rijden met een versleten koppeling. Voor u het weet schiet uw Volvo uit de versnelling en zorgt u voor gevaarlijke situaties op de weg.

Koppeling vervangen bij de Volvo S60: wanneer nodig?

De koppeling bestaat uit meerdere kleine onderdelen en ze slijten niet allemaal even snel. Toch wordt de hele koppeling vervangen bij de Volvo S60, omdat dit goedkoper voor u is. Een koppeling vervangen is arbeidsintensief en een ander onderdeel kan zo defect raken. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee. Het hangt er deels vanaf hoe u rijdt met de Volvo S60. Een koppeling controle doen wij standaard wanneer u een APK of een Volvo Jaarbeurt aanvraagt bij een van onze Volvo werkplaatsen.

Koppeling vervangen bij Volvo Service Voordeel

Volvo Service Voordeel biedt dankzij de expertise van zijn werkplaatsen, onderhoud van hoog niveau aan. Wij combineren dit met scherpe prijzen. Uw koppeling wordt altijd vervangen door Volvo erkende specialisten. Zij zullen ook ander onderhoud bij uw Volvo S60 uitvoeren, als u dit aanvraagt.