KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO S70 VAN 1997-2001

vanaf

€825

LAAT UW VOLVO S70 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Laat op tijd uw Volvo S70 koppeling vervangen

Een koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met de versnellingsbak. Zo kunt u het aantal toeren van uw Volvo S70 onder controle houden. Met een versleten koppeling gaat dat lastiger. Niet alleen schakelen gaat met meer moeite, de S70 motor maakt ook meer toeren zonder daarbij te versnellen. Een versleten koppeling is dus op meerdere manieren slecht voor uw Volvo S70. U kunt dit verhelpen: koppeling vervanging aanvragen kan snel en voordelig bij Volvo Service Voordeel.

Koppeling controleren

Een koppeling bestaat uit kleine onderdelen die niet allemaal even snel slijten, ongeacht hoe u met uw Volvo S70 over de weg rijdt. Onze werkplaatsen vervangen standaard de hele koppeling bij elke Volvo auto. Dit is voordeliger voor u, want een koppeling vervangen kost veel arbeidstijd. Bovendien volgen andere onderdelen van de koppeling niet lang na uw eerste schakelproblemen. Daarom is de volledige koppeling bij de S70 vervangen efficiënter en daardoor weer voordeliger. Gemiddeld kunt u bij een Volvo koppeling tussen de 200.000 en 300.000 km lang genieten van het schakelgemak. Dit hangt wel gedeeltelijk af van uw eigen rijstijl en schakelgedrag. Een koppeling controle vindt standaard plaats als u bij ons APK of onderhoud aanvraagt.

Volvo Service Voordeel vervangt elke koppeling

Het voordeel van onze Volvo Service, is dat wij altijd werken met erkende Volvo specialisten. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit service en bieden wij dit ook nog voor een scherpe prijs aan. Onze specialisten bieden koppeling vervangen aan bij alle edities van de Volvo S70, ongeacht het bouwjaar. Ook andere Volvo modellen kunnen bij ons een koppeling controle aanvragen.