KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO S80 VAN 1997-2006

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO S80 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Volvo S80: waarom moet uw koppeling vervangen worden?

Uw Volvo S80 koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met uw versnellingsbak. Heeft u een versleten koppeling, dan gaat schakelen moeilijk en loopt uw motor harder zonder te versnellen. Een slechte koppeling zet dus meer druk op uw Volvo S80. Dit kan verholpen worden, net als de schakelproblemen die u een gevaar op de weg maken.

Wanneer heeft de Volvo S80 een nieuwe koppeling nodig?

Een koppeling bestaat uit veel kleine onderdelen die niet allemaal even snel slijten. Toch vervangen onze werkplaatsen standaard de hele koppeling bij uw Volvo. Het onderhoud is arbeidsintensief en oude onderdelen kunnen kort na het eerste defect breken. Daarom is de volledige koppeling vervangen uiteindelijk efficiënter. De koppeling van een Volvo S80 gaat gemiddeld 200.000 tot 300.000 km mee, afhangend van uw rijstijl. Een koppeling controle vindt automatisch plaats als u bij ons APK of een Jaarbeurt aanvraagt.

Volvo Service Voordeel vervangt elke Volvo koppeling

Volvo Service Voordeel werkt altijd samen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Dit betekent dat Volvo de expertise van ons personeel erkent. Uw Volvo S80 heeft geen geheimen voor onze vakmensen. De koppeling van uw S80 vervangen gebeurt snel en efficiënt. Wij werken ook alleen met originele Volvo onderdelen dus u bent gegarandeerd van dezelfde kwaliteit voor uw Volvo S80.