KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO S80 VAN 2006-2009

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO S80 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Versleten koppeling vervangen: altijd belangrijk voor uw Volvo S80

Een koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met de versnellingsbak. Zo kunt u het aantal toeren van uw Volvo S80 onder controle houden. Met een versleten koppeling gaat dat veel moeilijker. Niet alleen schakelen gaat met meer moeite, de S80 motor maakt ook meer toeren zonder daarbij te versnellen. Een versleten koppeling is dus op meerdere manieren slecht voor uw Volvo S80. U kunt dit verhelpen door op tijd koppeling vervanging aan te vragen.

Tijd voor koppeling vervanging

Een koppeling bestaat uit veel kleine onderdelen die niet allemaal even snel slijten, ongeacht hoe u met uw Volvo S80 rijdt. Onze werkplaatsen vervangen standaard de hele koppeling bij elk Volvo model. Dit is voordeliger voor u, want een koppeling vervangen is erg arbeidsintensief. Bovendien volgen andere onderdelen van de koppeling gauw zodra u schakelproblemen ondervindt. Daarom is de volledige koppeling bij de S80 vervangen efficiënter en dus voordeliger. Gemiddeld gaat de koppeling bij een Volvo tussen de 200.000 en 300.000 km mee. Dit hangt deels af van uw rijstijl en schakelgedrag. Een koppeling controle vindt automatisch plaats als u bij ons APK of onderhoud aanvraagt.

Voordelig koppeling vervangen bij de werkplaatsen van Volvo Service Voordeel

Volvo Service Voordeel werkt altijd samen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Dit betekent dat Volvo de expertise van ons personeel erkent. Uw Volvo S80  – maakt niet uit welk bouwjaar hij heeft – kent voor onze vakmensen geen geheimen. De koppeling van uw S80 vervangen gebeurt efficiënt en voor een goede prijs. Wij werken alleen met originele Volvo onderdelen, dus u bent gegarandeerd van dezelfde kwaliteit koppeling als toen u voor het eerst de showroom uitreed met uw Volvo S80.