KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO V40 VAN 1997-2004

Vanaf:

€825

LAAT UW VOLVO V40 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Waarom moet ik mijn koppeling vervangen?

Uw Volvo V40 koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met uw versnellingsbak. Een versleten koppeling maakt schakelen moeilijk en laat uw motor meer toeren maken zonder te versnellen. Een slechte koppeling belast uw Volvo V40 dus onnodig en de schakelproblemen kunnen zelfs voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen.

Wanneer moet ik de koppeling laten vervangen bij mijn Volvo V40?

Een koppeling bestaat uit meerdere onderdelen die ons gespecialiseerde personeel allemaal vervangt. Niet alle onderdelen slijten even snel maar het onderhoud is arbeidsintensief, dus vervangen wij meteen de hele koppeling van uw Volvo V40. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee, maar dit kan meer of minder zijn afhankelijk van uw rijstijl. Een koppeling controle vindt automatisch plaats als u bij ons APK of een Jaarbeurt aanvraagt.

Waarom koppeling vervangen bij Volvo Service Voordeel?

Volvo Service Voordeel werkt alleen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Dit personeel wordt door Volvo erkend als experts op het gebied van de Volvo V40 en andere modellen. Zij weten precies hoe uw Volvo V40 in elkaar zit en werken alleen met originele Volvo onderdelen. Uw koppeling vervangen wordt dus door het beste personeel uitgevoerd.