KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO V40 (2012-2013)

vanaf

€825

LAAT UW VOLVO V40 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Een nieuwe koppeling voor de nieuwere Volvo V40

Een koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met de versnellingsbak. Zo kunt u het aantal toeren van uw Volvo V40 onder controle houden. Met een versleten koppeling gaat dat lastiger. Niet alleen schakelen gaat met meer moeite, de V40 motor maakt ook meer toeren zonder daarbij te versnellen. Een versleten koppeling is dus op meerdere manieren slecht voor uw Volvo V40. U kunt dit verhelpen: koppeling vervanging aanvragen kan snel en voordelig bij Volvo Service Voordeel. Vraag hieronder een offerte aan voor de V40 gebouwd tussen 2012 en 2013.

Koppeling vervanging: wanneer nodig voor uw Volvo?

Een koppeling bestaat uit kleine onderdelen die niet allemaal even snel slijten, ongeacht hoe u met uw Volvo V40 over de weg rijdt. Onze werkplaatsen vervangen standaard de hele koppeling bij elke Volvo auto. Dit is voordeliger voor u, want een koppeling vervangen kost veel arbeidstijd. Bovendien volgen andere onderdelen van de koppeling niet lang na uw eerste schakelproblemen. Daarom is de volledige koppeling bij de V40 vervangen efficiënter en daardoor weer voordeliger. Gemiddeld kunt u bij een Volvo koppeling tussen de 200.000 en 300.000 km lang genieten van het schakelgemak. Dit hangt wel gedeeltelijk af van uw eigen rijstijl en schakelgedrag. Een koppeling controle vindt standaard plaats als u bij ons APK of onderhoud aanvraagt.

Volvo service voordeel staat klaar voor uw V40

Het voordeel van onze Volvo Service, is dat wij altijd werken met erkende Volvo specialisten. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit service en bieden wij dit ook nog voor een scherpe prijs aan. Onze specialisten bieden koppeling vervangen aan bij alle edities van de Volvo V40. Vraag direct een offerte aan voor het V40 bouwjaar tussen 2012 en 2013.