KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO V50 VAN 2004 TOT 2012

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO V50 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Waarom de Volvo V50 koppeling vervangen moet worden

Het vermogen van de motor wordt geregeld doormiddel van de koppeling. U bestuurt dit met de versnellingsbak in uw Volvo V50. Het is veel moeilijker om te schakelen met een versleten koppeling. De motor in de V50 draait ook meer toeren zonder echt te versnellen. Doe uw Volvo V50 dus een plezier en blijf niet te lang rijden met een versleten koppeling. Voor u het weet schiet uw Volvo uit de versnelling en veroorzaakt u een ongeluk.

Koppeling vervangen bij de Volvo V50: wanneer is dit nodig?

De koppeling bestaat uit meerdere kleine onderdelen en ze slijten niet allemaal even snel. Toch wordt de hele koppeling vervangen bij de Volvo V50. Dit is simpelweg goedkoper voor u. Een koppeling vervangen is erg arbeidsintensief en voor u het weet is er een ander onderdeel versleten. Normaal gaat een koppeling 200.000 tot 300.000 km mee. Het hangt er deels vanaf hoe u rijdt met de Volvo V50. Een koppeling controle doen wij automatisch wanneer u een APK of een Volvo Jaarbeurt aanvraagt bij een van onze Volvo werkplaatsen.

Volvo Service Voordeel: Volvo V50 koppeling vervangen

Volvo Service Voordeel staat voor Volvo expertise van het hoogste niveau. Wij bieden bovendien scherpe prijzen aan. Door Volvo erkende specialisten zullen altijd uw Volvo V50 onderhoud uitvoeren. Ook als uw koppeling vervangen moet worden. Wij werken uitsluitend met originele Volvo onderdelen, dus u verliest nooit kwaliteit.