KOPPELING VERVANGEN VAN UW VOLVO V70 VAN 2001-2007

Vanaf

€825

LAAT UW VOLVO V70 KOPPELING VERVANGEN BIJ DE VOLVO DEALER

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE KOPPELING

Het belang van een versleten koppeling vervangen bij de Volvo V70

Een koppeling zet het vermogen van de motor om en is verbonden met de versnellingsbak. Zo kunt u het aantal toeren van uw Volvo V70 onder controle houden. Met een versleten koppeling gaat dat lastiger. Niet alleen schakelen gaat met meer moeite, de V70 motor maakt ook meer toeren zonder daarbij te versnellen. Een versleten koppeling is dus op meerdere manieren slecht voor uw Volvo V70. U kunt dit verhelpen: koppeling vervanging aanvragen kan snel en voordelig bij Volvo Service Voordeel.

Tijd voor koppeling vervanging bij de Volvo V70

Een koppeling bestaat uit kleine onderdelen die niet allemaal even snel slijten, ongeacht hoe u met uw Volvo V70 over de weg rijdt. Onze werkplaatsen vervangen standaard de hele koppeling bij elke Volvo auto. Dit is voordeliger voor u, want een koppeling vervangen kost veel arbeidstijd. Bovendien volgen andere onderdelen van de koppeling niet lang na uw eerste schakelproblemen. Daarom is de volledige koppeling bij de V70 vervangen efficiënter en daardoor weer voordeliger. Gemiddeld kunt u bij een Volvo koppeling tussen de 200.000 en 300.000 km lang genieten van het schakelgemak. Dit hangt wel gedeeltelijk af van uw eigen rijstijl en schakelgedrag. Een koppeling controle vindt standaard plaats als u bij ons APK of onderhoud aanvraagt.

Schakel over op een nieuwe koppeling bij Volvo Service Voordeel

Het voordeel van onze Volvo Service, is dat wij altijd werken met erkende Volvo specialisten. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit service en bieden wij dit ook nog voor een scherpe prijs aan. Onze specialisten bieden koppeling vervangen aan bij alle edities van de Volvo V70, of het nu om het model tussen 2001  en 2007 gaat, of de eerste generatie V70 of de huidige modellen van de Volvo V70.