REMMEN ONDERHOUD AANVRAGEN VOOR UW VOLVO S60 VAN 2001-2009

Vanaf

€106

REMBLOKKEN VERVANGEN BIJ UW VOLVO S60

INFORMEER NAAR DE PAKKETPRIJS REMSCHIJVEN EN REMBLOKKEN VERVANGEN

Waarom Volvo S60 remmen onderhoud belangrijk is

De Volvo S60 rijdt heerlijk op de weg, maar hoe sneller de auto hoe beter de remmen moeten zijn. Slechte remmen, of het nu om versleten remblokken of versleten remschijven gaat, maken u een gevaar op de weg. Voorkom ongelukken met uw Volvo S60 en kies op tijd voor remmen onderhoud. Uw S60 creëert door zijn langere remweg gevaarlijke situaties op de weg. Daarom raadt Volvo Service Voordeel regelmatig remmen onderhoud aan. Ons personeel controleert de remmen van uw Volvo S60 al bij standaard onderhoud. Zij overleggen altijd met u wanneer remschijven of remblokken vervangen moeten worden.

Wanneer moet u remmen onderhoud aanvragen voor uw Volvo S60?

Remblokken en remschijven vervangen wij apart van elkaar, want remblokken slijten sneller dan remschijven Onze Volvo specialisten vervangen remmen bij de Volvo S60 per set. Dat betekent dat de remkracht op beide wielen hetzelfde blijft, anders komt u scheef op de weg te staan. Hoe lang remblokken en remschijven meegaan, hangt grotendeels af van hoe uw rijgedrag met de Volvo S60 is. Onderdelen gaan met beheerst remmen langer mee. De Volvo S60 heeft een slijtage indicator, maar een controle bij een van onze gespecialiseerde werkplaatsen is altijd betrouwbaarder. Controle van de remblokken en remschijven zit standaard bij een onderhoudsbeurt inbegrepen.

Hoge kwaliteit remmen onderhoud bij Volvo Service Voordeel

Al onze werkplaatsen worden door Volvo erkend als gespecialiseerde Volvo garages. Dit betekent dat het personeel door Volvo zelf getraind is om de S60 van hoge kwaliteit onderhoud te voorzien. Zij vervangen probleemloos remblokken en remschijven bij elke Volvo S60, ongeacht het bouwjaar. Kies daarom voor Volvo Service Voordeel remmen onderhoud.