REMMEN ONDERHOUD AANVRAGEN VOOR UW VOLVO V70 VAN 2001-2007

Vanaf

€106

REMBLOKKEN VERVANGEN BIJ UW VOLVO V70

INFORMEER NAAR DE PAKKETPRIJS REMSCHIJVEN EN REMBLOKKEN VERVANGEN

Volvo V70 remmen onderhoud is belangrijk

Een Volvo V70 met slechte remmen spreekt voor zich: Volvo staat voor veiligheid maar zonder goede remmen is elke voertuig gevaarlijk. Versleten remmen – of versleten remschijven en versleten remblokken – garanderen een langere remweg. Uw remweg inschatten is belangrijk tijdens het rijden, daarom moet u op tijd remmen onderhoud aanvragen voor uw Volvo V70. Wij controleren uw remblokken en remschijven standaard bij een APK of onderhoudsbeurt. Moeten remblokken of remschijven vervangen worden, dan gebeurt dat altijd in overleg met u.

Wanneer moeten remblokken vervangen worden en wanneer remschijven?

Niet alle onderdelen van de tweede generatie Volvo V70 remmen slijten even snel. Remschijven gaan in de meeste gevallen langer mee dan remblokken. Daarom kunt u beide onderdelen apart laten vervangen bij onze werkplaatsen. Remblokken en remschijven vervangen we bij elke Volvo V70 per set, zodat beide wielen evenveel remkracht hebben. Wie vaak abrupt hard moet remmen, slijt sneller door zijn remblokken en remschijven heen. De Volvo V70 heeft – net als veel Volvo modellen – een slijtage indicator in het dashboard zitten. Dat kan echter niet opboksen tegen een grondige controle door een van onze Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Een remcontrole aanvragen kunt u in een paar klikken doen.

Volvo Service Voordeel: remmen onderhoud voor de V70

Kiest u voor remmen onderhoud bij een werkplaats van Volvo Service Voordeel, dan wordt u altijd geholpen door een echte Volvo specialist. De werkplaatsen waarmee wij samenwerken, zijn allemaal erkende Volvo experts en hebben de technische kennis in huis om uw Volvo V70 te helpen met elk soort onderhoud, of hij nu tussen 2001 en 2007 is gebouwd of een ouder of nieuwer model is. Nieuwe remblokken en nieuwe remschijven zijn van de kwaliteit die u gewend bent. Wij werken altijd met originele Volvo onderdelen.