REMMEN ONDERHOUD AANVRAGEN VOOR UW VOLVO XC70 (2007-2013)

Vanaf

€106

REMBLOKKEN VERVANGEN BIJ UW VOLVO XC70

INFORMEER NAAR DE PAKKETPRIJS REMSCHIJVEN EN REMBLOKKEN VERVANGEN

Volledig nieuwe remmen onder uw Volvo XC70

Een Volvo XC70 (2007-2013) met slechte remmen spreekt voor zich: Volvo staat voor veiligheid maar zonder goede remmen is elk voertuig gevaarlijk. Versleten remmen – of versleten remschijven en versleten remblokken – garanderen een langere remweg. Uw remweg inschatten is belangrijk tijdens het rijden, daarom moet u op tijd remmen onderhoud aanvragen voor uw Volvo XC70. Wij controleren uw remblokken en remschijven standaard bij een APK of onderhoudsbeurt. Moeten remblokken of remschijven vervangen worden, dan gebeurt dat altijd in overleg met u. De prijs op deze productpagina is voor het vervangen van beide remonderdelen.

Remschijven en remblokken vervangen:  wanneer noodzakelijk

Niet alle onderdelen van de tweede generatie Volvo XC70 remmen slijten even snel. Remschijven gaan in de meeste gevallen langer mee dan remblokken. Daarom kunt u beide onderdelen apart laten vervangen bij onze werkplaatsen. Remblokken en remschijven vervangen we bij elke Volvo XC70 per set, zodat beide wielen evenveel remkracht hebben. Wie vaak abrupt hard moet remmen, slijt sneller door zijn remblokken en remschijven heen. De Volvo XC70 heeft – net als veel Volvo modellen – een slijtage indicator in het dashboard zitten. Dat kan echter niet opboksen tegen een grondige controle door een van onze Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Een remcontrole aanvragen kan meteen via deze pagina.

Onderhoud aanvragen voor de Volvo XC70 (2007-2013)

Kiest u voor remmen onderhoud bij een werkplaats van Volvo Service Voordeel, dan wordt u altijd geholpen door een echte Volvo specialist. De werkplaatsen waarmee wij samenwerken, zijn allemaal erkende Volvo experts en hebben de technische kennis in huis om uw Volvo XC70 te helpen met elk soort onderhoud, of hij nu tussen 2007 en 2009 is gebouwd of een ouder model is. Nieuwe remblokken en nieuwe remschijven zijn van de kwaliteit die u gewend bent. Wij werken altijd met originele Volvo onderdelen als onderdelen vervangen moeten worden. U kunt hieronder eenvoudig een offerte aanvragen voor de XC70 (2007-2013).