UITLAAT VERVANGEN VAN UW VOLVO C30

Vanaf

€250

GOEDKOOP DE UITLAAT DEMPER VERVANGEN VOOR UW VOLVO C30

PRIJS IS INCLUSIEF MONTAGE VAN DE VOLVO UITLAAT DEMPER

Een nieuwe uitlaat voor de nieuwe C30

Net als alle voertuigen met een verbrandingsmotor, heeft de Volvo C30 uitlaatgassen. Die worden afgevoerd via de uitlaat en van tevoren gekoeld. Een slechte uitlaat kan direct negatieve invloed hebben op de motorprestaties van uw Volvo C30. Ook de nieuwe bouwjaren krijgen hier dan last van.

Wanneer uw Volvo C30 uitlaat lek is

Dat hangt van het soort materiaal af waarvan uw Volvo C30 uitlaat gemaakt is en wat voor invloed het weer erop heeft gehad. Pekel, slecht wegdek en een trillende motor kunnen schade toebrengen aan de uitlaat. Laat daarom uw Volvo C30 zijn uitlaat regelmatig controleren. De werkplaatsen waarmee Volvo Service Voordeel samenwerkt, doen standaard een uitlaatcontrole bij elke APK en Jaarbeurt. Zelf merkt u een lekkende uitlaat snel op, doordat het meer geluid produceert. Ook hoort u dan gerammel tijdens het rijden. Kom dan snel langs bij een van onze werkplaatsen voor er onderdelen onder de C30 losschieten!

Uitlaat vervangen altijd mogelijk bij onze werkplaatsen

Volvo Service Voordeel werkt alleen met Volvo gespecialiseerde werkplaatsen. Dit personeel wordt door Volvo erkend als experts op het gebied van de Volvo C30, inclusief de latere bouwjaren. Zij weten precies hoe uw Volvo C30 in elkaar zit en werken alleen met originele Volvo onderdelen. Er kan meteen een offerte worden aangevraagd voor het vervangen van uw C30 uitlaat. Dit doet u dan voor de bouwjaren tussen 2005 en 2009.