VOORRUIT VERVANGEN VAN UW VOLVO V70 VAN 1997-2001

dagprijs

PROFESSIONEEL UW VOLVO V70 VOORRUIT LATEN VERVANGEN

OOK VOOR DE REPARATIE VAN STERRETJES EN SCHEURTJES

Uw Volvo V70 voorruit als nieuw

De Volvo V70 kan lang meegaan, maar uw voorruit is zeker niet onkwetsbaar. Een ster of scheur in de voorruit kan u plotseling overkomen. Deze beschadiging kan in het begin weinig irriteren. Groeit hij echter in uw blikveld, dan belemmert het uw zicht tijdens het rijden. En elke ster of scheur in de voorruit groeit langzaam maar zeker in omvang. Dat komt door temperatuurverschillen binnen en buiten uw Volvo V70. U kunt bij Volvo Service Voordeel voorruit reparatie aanvragen als de scheur of ster kleiner dan 4 cm is.

Wanneer wij uw V70 voorruit moeten vervangen

Als de scheur of ster groter is dan 4 cm, moeten onze werkplaatsen overgaan op het vervangen van de voorruit bij uw Volvo V70. Reparatie is dan niet meer mogelijk omdat we het glas niet meer naar zijn originele stevigheid kunnen brengen. U kunt meteen voorruit vervanging aanvragen voor uw Volvo V70 bij een van onze werkplaatsen.

Vraag nu een offerte voor voorruit vervanging aan

Volvo Service Voordeel doet voorruit reparatie bij alle Volvo modellen. Onze werkplaatsen zijn erkende Volvo specialisten en kunnen alle bouwjaren van de Volvo V70 van onderhoud voorzien. Komt gerust langs voor voorruit reparatie. Ook voorruit vervanging gebeurt snel en efficiënt bij de werkplaatsen van Volvo Service Voordeel. Vraag nu een offerte aan voor de actuele prijs.