VOORRUIT VERVANGEN VAN UW VOLVO V70 VAN 2001-2007

Vanaf

dagprijs

PROFESSIONEEL UW VOLVO V70 VOORRUIT LATEN VERVANGEN

OOK VOOR DE REPARATIE VAN STERRETJES EN SCHEURTJES

Voorruit vervangen of voorruit reparatie?

Ook de voorruit van de Volvo V70 is niet onkwetsbaar. Een ster of scheur in de voorruit kan u plotseling overkomen. Deze beschadiging kan in het begin weinig irriteren. Groeit hij echter in uw blikveld, dan belemmert het uw zicht tijdens het rijden. En elke ster of scheur in de voorruit groeit langzaam maar zeker in omvang. Dat komt door temperatuurverschillen binnen en buiten uw Volvo V70. U kunt bij Volvo Service Voordeel voorruit reparatie aanvragen als de scheur of ster kleiner dan 4 cm is.

Wanneer is voorruit vervanging nodig?

Als de scheur of ster groter is dan 4 cm, moeten onze werkplaatsen overgaan op het vervangen van de voorruit bij uw Volvo V70. U kunt dit meteen aanvragen voor uw Volvo bij een van onze werkplaatsen. Wij helpen u graag verder.

Voorruit reparatie en voorruit vervanging bij Volvo Service Voordeel

Volvo Service Voordeel doet voorruit reparatie bij alle modellen auto. Onze werkplaatsen zijn erkende Volvo specialisten en kunnen alle bouwjaren van de Volvo V70 van onderhoud voorzien. Ook uw tweede generatie V70. U kunt direct langskomen voor voorruit reparatie en ook voorruit vervanging gebeurt snel en efficiënt bij de werkplaatsen van Volvo Service Voordeel.